Nieuws Antwerpen Hammertime uit Kapellen organiseert online stadsderby

Hammertime uit Kapellen organiseert online stadsderby

Hammertime uit Kapellen organiseert online stadsderby

Op hammertime.be is een veiling van spullen van Antwerp en Beerschot gestart ten voordele van Kom op tegen Kanker. De spullen werden recent nog gesigneerd, waaronder ook door nieuwkomer Nainggolan. Tijdens deze veiling van het veilinghuis uit Kapellen is het voornaamste doel dat beide supportersgroepen hun goed hart tonen voor het goede doel.

Er worden vlaggen, shirts en ballen van beide clubs geveild en dit zonder veilingkosten vanwege het aspect van het goede doel. Hammertime kocht alle spullen zelf aan en liet deze door of bij elke club handtekenen.

De veiling loopt over twee weken. “Op 26 oktober maken we de uitslag bekend, want dan weten we welke supporters het meest en het hoogst hebben geboden op welke artikelen”, zegt Steven Teughels van Hammertime. “Omdat het geld naar een goed doel gaat, starten we met minimumbedragen. Een gesigneerde shirt wordt ingezet op 250 euro, een vlag en een clubbal kosten minimaal 100 euro.”

Vanwege de aangename samenwerking en het uniek karakter van deze veiling, zal Hammertime geen veilingkosten aanrekenen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.