Nieuws Antwerpen Have A Roll rolt eerste pop-up store uit in Antwerpen

Have A Roll rolt eerste pop-up store uit in Antwerpen

Have A Roll rolt eerste pop-up store uit in Antwerpen

Vorige zomer konden al heel wat liefhebbers de vegan kaneelrolletjes komen proeven. Na de succesvolle respons opent Have A Roll nu ook hun eerste pop-upstore in de Oudaan in Antwerpen.

De zaken gaan op rolletjes voor Have A Roll. Vorige zomer werden de vegan kaneelrolletjes geïntroduceerd in Antwerpen voor een eenmalige bestelling per week en om af te halen. De rolls vielen zo in de smaak dat Have A Roll nu ook de opening van hun eerste tijdelijke pop-up store aankondigde via Instagram.

Vegan producten zijn ín. De rolletjes worden dan ook bereid met uitsluitend plantaardige ingrediënten, zonder zuivel en eieren. Met de komst van Have A Roll wordt het beperkte vegan aanbod in Antwerpen beetje bij beetje uitbereid.

Tot en met donderdag werkt Have A Roll met een pre-order systeem waarbij de klant via de webshop bestelt en de kaneelrolletjes nadien komt afhalen met de opening van de pop-up store. Vanaf 4 maart kunnen liefhebbers dan naar hartenlust komen proeven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.