Nieuws Antwerpen Havengemeenschap bespreekt toekomst gedeelde Scheldegebied

Havengemeenschap bespreekt toekomst gedeelde Scheldegebied

Havengemeenschap bespreekt toekomst gedeelde Scheldegebied

ANTWERPEN – In de Martinushoeve in Zandvliet verzamelden ruim 100 directeurs en managers uit de havencommunities van België en Nederland voor de 12de editie van de Schelde Conferentie. Tijdens dit jaarlijkse grensoverschrijdende topevent staan netwerken, kennisdeling en inspiratie op niveau centraal.

De toekomst van het gedeelde Scheldegebied. Daarrond heeft dagvoorzitter Tom Van Woensel, professor Technische Universiteit Eindhoven en Academic Director Antwerp Management School, een programma samengesteld. Tijdens deze editie stonden succesvolle partnerships, duurzame initiatieven en slimme technologieën centraal.

Tijdens de Schelde Conferentie werd na drie succesvolle jaren in Rotterdam het PortXL concept nu ook in Antwerpen uitgerold. Daar wordt de match tussen innovaties van ondernemende start-ups en use cases van gevestigde bedrijven gemaakt. De lancering vond plaats in aanwezigheid van onder andere Erwin Verstraelen van Port of Antwerp en Dominique Durt van DEME.

Ook Made in Antwerpen was van de partij met fotograaf Robin Fasseur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.