Nieuws Antwerpen HAVN CoWork

HAVN CoWork

HAVN-CoWork buzzispace

HAVN CoWork

HAVN-CoWork buzzispace

HAVN-CoWork buzzispace

Havens zijn de perfecte uitvalsbasis voor nieuwe avonturen en ontmoetingen. Net zoals een reiziger overal ter wereld moet kunnen aanmeren in een haven, zo zoekt de moderne wereldburger overal een plek waar hij kan werken, inloggen, vergaderen, connecteren en nog veel meer.
In het nieuwe coworking concept HAVN CoWork op de vijfde verdieping van de Tunnelbuilding aan de Ankerrui, kunnen freelancers, starters en dynamische ondernemers gebruik maken van de beschikbare faciliteiten: flexkantoren, private offices, meetingrooms, lounge areas, volledig ingerichte keuken, koffie, printers, scanners en kantoorbenodigdheden. Tegelijkertijd leren ze er andere coworkers kennen.

“Ons initiatief ontstond uit de vraag: hoe zullen toekomstige generaties werken, samenwerken en met elkaar in interactie gaan? HAVN CoWork is gericht op de jonge creatieveling die graag op een hippe en speciale plek werkt, met een fantastisch uitzicht”, zegt Kristof Dierckx, Operations Manager.

Steve Symons, oprichter en CEO van HAVN en het Belgische merk BuzziSpace, deed beroep op de interieurarchitecten van .MAX die de werkplekken inrichtten met Scandinavische vintagemeubels die een warme sfeer creëren. Bijzondere aandacht ging naar akoestiek en verlichting. Verschillende formules zijn beschikbaar: van twee tot vijf dagen per week, een eigen kantoor, kleine en grote vergaderzalen.

Werken in een coworking space is aan het uitgroeien tot een heuse trend. Meer en meer zelfstandige ondernemers ruilen hun bureau in de woonkamer in voor een coworking space in de buurt. Voornamelijk zelfstandig ondernemers en ‘professionele nomaden’ van kleine bedrijven die beslissen wanneer en waar ze willen werken, maken er gebruik van. Met het groeiend aantal zelfstandig ondernemers blijft de behoefte aan coworking spaces stijgen.
Dit nieuwe coworking initiatief neemt deel aan de Belgische Coworking Week die nog tot en met 7 oktober loopt.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.