Nieuws Antwerpen HB Antwerp en Comate hertekenen samen toeleveringsketen van diamant

HB Antwerp en Comate hertekenen samen toeleveringsketen van diamant

HB Antwerp en Comate hertekenen samen toeleveringsketen van diamant

Tech- en databedrijf HB Antwerp gaat een exclusieve samenwerking aan met het Leuvense design- en ingenieursbureau Comate. Beide bedrijven slaan de handen in mekaar om de toeleveringsketen van diamant volledig te hertekenen.

De kennis van HB Antwerp binnen de diamantsector in combinatie met de expertise en ervaring van Comate in het ontwikkelen van succesvolle producten vormt een sterke basis voor het innoveren van de sector.

“We zijn trots en enthousiast om Sander en de rest van het Comate-team te verwelkomen in ons ecosysteem en we kijken ernaar uit om samen te werken aan doorgedreven automatisering en de introductie van AI in het diamantproductieproces”, zegt Shai de-Toledo, medeoprichter van HB Antwerp. “Deze samenwerking betekent een geweldige boost voor HB Antwerp en in het bijzonder voor onze 13-koppige R&D-afdeling. Door de krachten te bundelen, zullen we nog dit jaar IoT-toepassingen lanceren die een revolutie teweeg zullen brengen in het traject van ruwe tot geslepen diamant.”

Sander Van den dries, mede-eigenaar van Comate is het met hem eens. “De snelheid en de verbetenheid waarmee HB Antwerp zijn ideeën en innovaties wil doorvoeren geeft een dynamiek die we ook bij Comate hoog in het vaandel dragen. Het is die niet-aflatende ambitie om elke dag beter te willen doen die ervoor gaat zorgen dat we België op technologisch vlak nog meer op de kaart kunnen zetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.