Nieuws Antwerpen Helpper haalt 1,1 miljoen euro binnen

Helpper haalt 1,1 miljoen euro binnen

Helpper haalt 1,1 miljoen euro binnen

ANTWERPEN – In een tweede investeringsronde heeft Helpper 1,1 miljoen euro opgehaald via investeringsmaatschappijen SI² Fund en CAREvolution. Met het verse kapitaal wil het Antwerpse thuishulpplatform haar diensten in België verder uitbreiden.

Ruim een jaar na de eerste succesvolle kapitaalronde, zoals u toen op Made in Antwerpen kon lezen, rondt Helpper een tweede investeringsronde af. De digitale ontmoetingsplaats wil een aanvulling op de klassieke zorgsector zijn en de werking ervan verbeteren. Daar slaagt Helpper in door taken die buiten het puur verzorgende aspect vallen, zoals boodschappen doen, administratie of gewoon een luisterend oor zijn, in handen van mensen uit de buurt te leggen.

François Gerard, oprichter Helpper: “In Antwerpen, Gent en Brussel presteerden onze helppers reeds 150.000 uren. Sinds 2018 zien we een gemiddelde maandelijkse groei van 45 procent. Deze kapitaalronde herbevestigt het vertrouwen van onze bestaande partner CAREvolution en introduceert het sociaal impactinvesteringsfonds SI² Fund. We delen dezelfde ambitie: zoveel mogelijk mensen helpen om autonoom thuis te kunnen blijven wonen.”

Om de verdere technologische ontwikkeling van het platform te ondersteunen en het werkgebied van Helpper in België verder te vergroten, was bijkomende financiering nodig. Dat wordt door beide partners nu mogelijk gemaakt. Naast de financiële ondersteuning stelt SI² Fund ook haar expertise en uitgebreid netwerk open voor de start-up.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.