Nieuws Antwerpen Herculean zorgt voor sterke teams: een cruciale factor voor succes

Herculean zorgt voor sterke teams: een cruciale factor voor succes

Herculean zorgt voor sterke teams: een cruciale factor voor succes

Een goede sfeer binnen het bedrijf, talent aantrekken en behouden, opkrikken van de productiviteit, gezonde medewerkers, enzovoort. Het zijn geen eenvoudige taken, maar het zijn net deze factoren die voor een hogere competitiviteit zorgen. Ze bepalen meer dan ooit de toekomst van uw onderneming. Dit is exact waarvoor u een beroep kan doen op de expertise van Herculean.

Uw medewerkers bepalen uw succes
Van alle bedrijfsmiddelen die een onderneming ter beschikking heeft, is het personeel één van de meest doorslaggevende factoren voor succes. Als ondernemer beseft u dan ook dat de motivatie, productiviteit, flexibiliteit en het enthousiasme van uw medewerkers cruciaal zijn. Vandaar bestaat de noodzaak om blijvend te investeren in werknemers, niet alleen qua verloning of extralegale voordelen, maar ook in talentontwikkeling en teamwerking.

Een formule die werkt
Een bedrijf dat zorg draagt voor haar medewerkers, werkt als een magneet; niet alleen op nieuw talent, maar ook op klanten. Dit vergt echter tijd, een duidelijke visie en uitgesproken leiderschap. Als trusted advisor begeleidt Herculean u hierin en bezorgt u een oplossing op maat van uw noden en budget.

Een gebalanceerd welzijnsprogramma hoeft niet duur te zijn, maar dient wel rekening te houden met de specifieke noden van uw medewerkers. En daar wringt dikwijls het schoentje. Met de beste bedoelingen bieden werkgevers al te vaak een programma aan, zonder zich bewust te zijn van wat de werknemers eigenlijk nodig hebben. Ons aanbod bestaat uit 3 verschillende units: Hercules Academy, Hercules Trophy en Hercules Projects. Telkens met dezelfde rode draad: de unieke Herculeaanse vibe.

Focus op de mens
Hercules Academy biedt u een holistisch welzijnsprogramma, bestaande uit 4 pijlers: Mentaal – Fysiek – Nutritioneel – Sociaal. Afhankelijk van de leeftijd, geslacht, conditie en achtergrond van uw personeel stellen we een behapbaar programma op dat bij uw organisatie past. Dit kan volledig gefaseerd en met een beperkt budget. Deze aanpak stelt u in staat om de resultaten op korte termijn te evalueren. Onze aanpak van Burn-Out geniet inmiddels van een ijzersterke reputatie.

Fun opent de geest
Hercules Projects biedt actieve teamconcepten met een vleugje well being. Of het nu gaat over een workshop DJ-en met een DJ van Tomorrowland, Company Dance Battle, een actieve afterwork teambuilding, …: we brengen uw team in een handomdraai in de juiste sfeer. Mét langdurig effect.

Kom naar buiten
Ons bekendste concept is ongetwijfeld de internationale succesformule Hercules Trophy. Het jaarlijkse bedrijfsevenement is een combinatie van een festival, corporate challenge, networking, family day én een competitie. Het goede nieuws is dat u niet sportief moet zijn om mee te doen.

Daarnaast verwelkomen we ook uw supporters en familie met tal van nevenactiviteiten en een heuse Hercules Kids die hen volledig in de sfeer brengt. Afsluiten doen we met een knalparty. Een revolutionair team en networking concept waar uw medewerkers nog maandenlang over zullen praten! De eerstvolgende edities vinden plaats op 20 mei (Antwerpen) en 23, 24 en 25 juni (Mechelen).

 

Herculean Coop is uw vertrouwde raadgever op het gebied van welzijn en sportainment. Dankzij de unieke Herculeaanse vibe en een solide platform verhogen we het geluk, teamwerk en de productiviteit van uw medewerkers.

W. www.herculean.coop
T. +32 (0) 15.252658
M. info@herculean.coop

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.