Nieuws Antwerpen Het Antwerpse luchtvaartbedrijf Vizion Air gaat samenwerken met SprintAir

Het Antwerpse luchtvaartbedrijf Vizion Air gaat samenwerken met SprintAir

Het Antwerpse luchtvaartbedrijf Vizion Air gaat samenwerken met SprintAir

Het in Antwerpen gevestigde luchtvaartbedrijf Vizion Air en het Poolse Sprintair gaan de krachten bundelen. Beide luchtvaartmaatschappijen hebben een overeenkomst ondertekend waarbij SprintAir twee van zijn vliegtuigen, een ATR72 en een Saab 340, ter beschikking zal stellen van Vizion Air.  Beide bedrijven delen de visie dat luchtvervoer goed afgestemd moet zijn op de individuele behoeften van elke klant.

De ATR72 biedt plaats aan 66 passagiers en krijgt Luik als thuisbasis. De Saab 340, die 33 passagiers kan vervoeren, wordt gestationeerd in het Italiaans Bergamo. Beide vliegtuigen worden bemand en onderhouden door SprintAir en zullen exclusief worden aangeboden aan de klanten van Vizion Air.

“We hebben gemerkt dat het netwerk van lijnvluchten in Europa hiaten vertoont en niet steeds beantwoordt aan de behoeften van onze klanten”, zegt Carl Legein, CEO van Vizion Air. “Wij hebben nu een betrouwbare partner gevonden die de geschikte vliegtuigen én voldoende ervaring heeft om aan chartermakelaars, overheden, sportclubs en organisatoren van congressen en incentivereizen op maat gemaakte luchtvervoerdiensten te verlenen doorheen heel Europa”.

De samenwerking tussen Vizion Air en SprintAir gaat officieel van start op 1 februari 2017.

In samenwerking met een reisagent ontwikkelt Vizion Air op maat gemaakte reispakketten. Vizion Air is het geesteskind van The Aviation Factory, dat met een jaaromzet van ruim 30 miljoen EUR marktleider is in de Benelux inzake het organiseren van luchtvervoer op maat.

Sprintair is al bijna 14 jaar actief op de markt van gespecialiseerd luchtvervoer van zowel luchtvracht als passagiers. De vloot van de Poolse luchtvaartmaatschappij telt 17 turboprop-vliegtuigen van de types Saab340 en ATR72.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.