Foto: amg

Het Eilandje krijgt eigen foodmarket met 12 restaurants en 2 cafés

ANTWERPEN - Wolf, bekende foodmarket die drie jaar geleden de deuren opende in het hartje van Brussel, bouwt aan een Antwerps broertje op Het Eilandje. Hoe de zaak eruit zal zien en hoe ze zal heten, is voorlopig nog geheim. Ook over de locatie wordt - opzettelijk - nog niets gezegd. Op de site is plaats voor twaalf restaurants en twee bars met 750 zitplaatsen, een eventruimte en terras.

Het Antwerpse project belooft geen copy-paste te worden van de Brusselse foodmarket aan de Wolvengracht met zijn zeventien restaurants, twee bars en een microbrouwerij. Voor de voorlopig nog naamloze foodbar op Het Eilandje heeft het bedrijf een heel ander concept in gedachten.

Er zal plaats zijn voor twaalf restaurants, twee bars en een eventruimte met in totaal 750 zitplaatsen. Een groot terras vormt een extra troef. In samenwerking met meerdere ondernemers uit de sector wil Wolf een innovatief aanbod uitwerken.

De renovatie en inrichting van de eet- en vermaakplek is inmiddels van start gegaan. De foodmarket zal naar verwachting midden 2024 de deuren open.

www.wolf.brussels