Nieuws Antwerpen Het kantoor van Assist at Home in Ekeren opent zaterdag 17 september

Het kantoor van Assist at Home in Ekeren opent zaterdag 17 september

Het kantoor van Assist at Home in Ekeren opent zaterdag 17 september

assistAssist at Home opent volgende zaterdag feestelijk een nieuwe zaak in Ekeren. Assist at Home is een dienstenchequebedrijf dat deel uitmaakt van Assist, dat op zijn beurt een bedrijf is uit de Vebego-groep.  Het biedt diensten aan zoals schoonmaken, wassen en strijken, bereiden van maaltijden, poetshulp etc.

Sigrid Pauwels, consulente van het Assist at Home kantoor in Ekeren zegt dat ze op ’t ogenblik werken met 40 medewerkers voor 400 klanten. “Wij kunnen klanten bedienen in Ekeren zelf, maar ook in de omliggende gemeenten Hoevenen, Kapellen, Brasschaat, enz”. De klanten appreciëren vooral de vlotte communicatie, de soepele vervangingen bij ziekte en vakantie en het contact met de consulente.

“Klanten zijn altijd blij verrast als ik op klantenbezoek kom” zegt Sigrid Pauwels. “Blijkbaar is dat iets unieks. Onze jobcoach geeft degelijke opleidingen aan de poetshulpen, start op bij nieuwe klanten, ondersteunt en stuurt bij waar nodig. Zij is “de brug” tussen de medewerkers en de klanten”.

Vebego, waartoe Assist at Home behoort, is een internationaal opererende groep die zijn wortels heeft in Nederland. De stichter is Ton Goedmakers.  De groep is buiten Nederland en België ook actief in Duitsland, Frankrijk, Groot-Britannië en Zwitseland. Ik totaal zijn er bijna 50.000 werknemers actief.

Bij de opening van Assist at Home in Ekeren, volgende zaterdag 17 september is iedereen tussen 13 en 17 uur welkom voor een hapje en een drankje.

Adres kantoor Ekeren

Leugenberg 150 in Ekeren

Website adres

www.assistathome.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.