Nieuws Antwerpen Het nieuwe Verberckmoes is geboren

Het nieuwe Verberckmoes is geboren

Het nieuwe Verberckmoes is geboren

verberckmoesIedereen kent wel het gebouw ‘met de piramiden’ in Sint-Gillis-Waas langs de E34 van Antwerpen naar de kust. Na drie jaar grondige voorbereiding en zes maanden intensieve renovatie opende Meubelen Verberckmoes zopas de deuren van zijn vernieuwde winkel waar je interieurs kunt beleven. De winkel van het familiebedrijf bleef tijdens de renovatiewerken onafgebroken geopend, een niet te onderschatten opdracht voor bouwbedrijf Mathieu Gijbels.

De verbouwing was het uitgelezen moment om extra vernieuwingen aan de bestaande duurzame energie-oplossingen toe te voegen. Zo werd het lichtplan het focuspunt. Alle hallogeenlampen en oude technologieën werden vervangen door led-lampen en energiezuinige alternatieven.

De winkel is getransformeerd naar een open en licht complex, het aanbod is verbreed en de collectie weer helemaal up to date. Voortaan wordt nadrukkelijk focus gelegd op persoonlijk, professioneel onderbouwd advies door medewerkers die extra opgeleid werden.

In de zeven inspiratieboxen kunnen klanten de nieuwste trends en mogelijkheden ‘beleven’. Binnen elke stijl kunnen verschillende merken en prijscategorieën gecombineerd worden. In het hart van de winkel werd plaats gemaakt voor Bar Louis, een sfeervolle koffie- en wijnbar, als eerbetoon genoemd naar oprichter Louis Verberckmoes. De merken Okay en Interia design gaan vanaf nu verder onder de naam ‘Meubelen Verberckmoes’.

Drie opeenvolgende weekends vanaf 24 september wordt de nieuwe woonbeleving met een groot heropeningsfeest en uitgebreid programma vol events, workshops en zoveel meer gevierd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.