Nieuws Antwerpen Het ondernemersbloed van stylist Jani Kazaltzis

Het ondernemersbloed van stylist Jani Kazaltzis

Het ondernemersbloed van stylist Jani Kazaltzis

Jani KazaltzisBij Jani Kazaltzis, de bekendste stylist in Vlaanderen, stroomt ondernemersbloed door de aderen. Jani wist ons al te verrassen met een waaier aan programma’s. Sinds juni is Mediahuis de samenwerking aangegaan met Jani TV om het inhoudelijke aspect en de verdere groei van dit online feelgood contentplatform te verzorgen. Mediahuis Connect neemt als regie de commercialisering van Jani TV voor haar rekening. Verder ontwikkelt Jani, naast zijn VIER- en VIJF-programma’s, digitale video formats exclusief voor Mediahuis en haar titels.

En daar houdt het niet mee op! Eind juni richtte Jani, samen met vennoot Roberta Pellegriti, de bvba ‘Jani-Academy‘  op met maatschappelijke zetel in Antwerpen-Zuid. Samengevat ligt de focus op advies, opleidingen en workshops op vlak van personal styling management en mode.

Uit een gesprek met Jani blijkt dat hij zijn Academy heel hands-on wil houden. In 13 weken – telkens één avond per week of elke zaterdag – leidt Jani iedereen op die stylist of visagist wil worden.
“De voorbije jaren heb ik vastgesteld dat bestaande opleidingen in styling en make-up tekort schieten qua inhoud en aanpak. Vaak kopiëren opleidingsinstituten cursussen van elkaar. Al die tijd heb ik mijn bedenkingen en ervaringen genoteerd om nu een beter aanbod te formuleren”, zegt Jani.

De deelnemers-cursisten worden getraind tot personal stylist en shopper in een privé-omgeving. Zij die deze basiscursus onder de knie hebben of al enige werkervaring hebben, kunnen een meer op mode gerichte lessenreeks volgen, eveneens gespreid over 13 weken. In januari 2017 gaan beide cursussen van start.

Intussen werkt Jani aan zijn team met vaste lesgevers die hij heeft geselecteerd en persoonlijk opleidt in zijn filosofie op personal styling en beauty make up. Prijskaartje voor elke opleiding is 2 200 EUR. Deelnemers kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille.

In afwachting van de twee basisopleidingen is Jani-Academy al van start gegaan met dagmodules. “Deze workshops richten zich tot een breder publiek. Je maakt er op een toffe en speelse manier kennis met de wereld van styling en make-up”, zegt Jani heel enthousiast.
De cursussen vinden plaats in Artesis Plantijn Hogeschool Campus Spoor Noord en de workshops in de Skin Academy  in Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.