Heylen Vastgoed Zo zal het nieuwe kantoor eruitzien

Heylen Vastgoed opent kantoor in Kalmthout

Heylen Vastgoed opent een nieuw kantoor in Kalmthout. “Met dit nieuwe kantoor snijden we een nieuwe markt met veel potentieel aan en kunnen we een nog betere service aanbieden voor onze klanten in de noordrand van Antwerpen", zegt Yves Vervliet, Sales Manager van Heylen Vastgoed. Heylen Vastgoed neemt z'n intrek in het oude ING-kantoor.

De Antwerpse vastgoedspeler Heylen Vastgoed opent in Kalmthout de 17de vestiging in evenveel jaar. Liefst zeven daarvan openden de afgelopen twee jaar de deuren. De komst van het nieuwe kantoor in Kalmthout is dan ook niet echt een verrassing. De Antwerpse vastgoedmarkt heeft er ondanks corona wederom een goed jaar opzitten. Bovendien ziet Heylen Vastgoed in de Kalmthoutse vastgoedmarkt heel wat potentieel.

“Met ons grote netwerk in Antwerpen en omgeving, beschikken we al over heel wat klanten in het Kalmthoutse. Die kunnen we met een kantoor in de regio nog beter en persoonlijker gaan bedienen. Bovendien merken we dat er enorm veel vraag is naar vastgoedbegeleiding in de Noordrand. Met deze nieuwe uitvalsbasis kunnen we die vraag nu nog beter beantwoorden. Ook Nederlanders, die steeds vaker op zoek zijn naar een woning in de grensregio, kunnen we nog sneller nu bedienen”, vertelt Yves Vervliet, Sales Manager Heylen Vastgoed

De eerste Kalmthoutse vestiging opent in de Heidestatiestraat 22, in een nieuw hoekpand met erg veel visibiliteit voor de vele passanten. Tot voor kort was daar het ING-kantoor gevestigd. Dat bankkantoor wordt nu omgebouwd naar een vastgoedkantoor dat in 2022 de deuren moet openen. Bovendien grenst de straat ook aan de stationsbuurt.

Extra werkgelegenheid

Inmiddels is de zoektocht  gestart naar werknemers om het kantoor in Kalmthout te bemannen. In het nieuwe kantoor gaan vier mensen fulltime aan de slag. De zoektocht naar verse werkkrachten loopt nog volop.  Zo zijn er momenteel nog vacatures voor inkopers, verkopers en een kantoorverantwoordelijke.

Met dit nieuwe kantoor bevestigt Heylen Vastgoed nog eens haar sterke groei van de afgelopen jaren. In 2021 opende het de eerste vestigingen in Oost-Vlaanderen en Limburg. In totaal telt Heylen Vastgoed nu 17 vestigingen met kantoren in Antwerpen-stad (2), Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals (2), Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat, Lommel en Sint-Niklaas. Nu wordt ook Kalmthout toegevoegd aan dat lijstje.