Nieuws Antwerpen Hifluence verwelkomt twee nieuwe investeerders

Hifluence verwelkomt twee nieuwe investeerders

Hifluence verwelkomt twee nieuwe investeerders

KONTICH – Hifluence trekt twee investeerders aan. Het bedrijf uit Kontich dat gespecialiseerd is in consulting op het vlak van digitale technologie en nieuwe manieren van samenwerken die de mens centraal zetten, kan voortaan rekenen op expertise en kapitaal van Christophe De Wit en Stephan Janssens.

Christophe De Wit richtte op 27-jarige leeftijd het Belgisch filiaal van Dell op. Vier jaar later deed hij hetzelfde bij HR-dienstverlener Arinso, dat hij mee deed uitgroeien tot een groep van bijna 2.700 medewerkers in bijna 25 landen. Na de verkoop van Arinso in 2007, begon hij te investeren in bedrijven. Daarnaast begeleidt hij jonge ondernemers in hun groei, waaronder nu ook Hifluence.

“In mijn professionele carrière van meer dan dertig jaar heb ik steeds twee waarden vooropgesteld: mensen maken het verschil en niets is permanent, behalve verandering. Bij Hifluence voel ik een dynamiek en het potentieel om op een correcte wijze organisaties te begeleiden in de veranderende wereld van vandaag”, aldus Christophe De Wit.

Stephan Janssens brengt ervaring in consulting, HR-management en senior leiderschapsfuncties met zich mee, die hij opdeed bij Arthur Andersen, KPMG en Roland Berger. Ook in de financiële wereld was hij actief, onder meer als ceo van Rabobank.be.

“Het verhaal van Hifluence is voor mij dé inspiratie en sleutel om echte en duurzame transformatie binnen bedrijven te laten slagen”, zegt Stephan Janssens. “Ik bied Hifluence al mijn kennis en ervaring, wat momenteel nodig is om ons te helpen de volgende stap te zetten richting onze ambitieuze doelstelling: behoren tot de top van consulting in België.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.