Nieuws Hoe jij 20% productiviteitswinst kan boeken zonder meer te werken

Hoe jij 20% productiviteitswinst kan boeken zonder meer te werken

Hoe jij 20% productiviteitswinst kan boeken zonder meer te werken

Een aangename werkplek waarin je medewerkers het beste van zichzelf geven, dat is de droom van iedere medewerker en werkgever. Maar hoe realiseer je dat? Niet door meer te doen in dezelfde tijd die voorhanden is, maar wel door de omstandigheden te veranderen. Jo Peters van Deusjevoo en UPspace en Herman Verwimp, Marketing en HR-directeur van Mathieu Gijbels, geven vanuit hun ervaringen aan hoe je in plaats van te multitasken en je te laten afleiden, de focus kan verleggen naar een concentratie-gerichte werkplek.

Tot 20% productiviteitswinst

Je wilt werken aan het welzijn van je medewerkers en de toekomst van je bedrijf. Wat zou je ervan vinden als je dit kan realiseren en ook nog eens een productiviteitswinst van 20% kan halen?

“Door ruimtes in te richten naar de behoefte van ieders persoonlijkheid en ervoor te zorgen dat ze een fijn gevoel geven aan iedereen die er gebruik van maakt, is de grootste productiviteitswinst te boeken”, vertelt Jo, die zijn inspiratie haalde bij de theorie van professor Theo Compernolle. “Het komt erop neer om een plaats te geven voor de invulling van 4 basistaken die in elke bedrijfsomgeving dienen te gebeuren.”

Klik hier en bekijk het gesprek tussen Jo Peeters en Herman Verwimp waarin zij verder gaan op die 4 basistaken aan de hand van hun eigen ervaringen.

Meer interessante artikels lezen die je helpen met de groei van jouw business? Ontdek alle artikels op voordenken.be.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van projectontwikkelingsbegeleiding over nieuwbouw en renovatie tot service en onderhoud.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.