Nieuws Antwerpen HR-bedrijf Stegmann wordt deel van ManpowerGroup Belgium

HR-bedrijf Stegmann wordt deel van ManpowerGroup Belgium

HR-bedrijf Stegmann wordt deel van ManpowerGroup Belgium

Vanessa Meeuws

Vanessa Meeuws

Na de overname van 7S Group door ManpowerGroup Duitsland, is de Belgische poot Stegmann, nu deel van ManpowerGroup België. Stegmann is sinds 2007 actief in België en realiseerde in 2015 een omzet van €15 miljoen. Het bedrijf telt vandaag 40 medewerkers en richt zich met zijn HR-services vooral naar de KMO-markt.
Stegmann telt acht uitzendkantoren (VCU gecertificeerd) in Vlaanderen en is gespecialiseerd in het plaatsen van geschoolde profielen. Twee kantoren (Stegmann HR Solutions) in Antwerpen en Geel focussen zich op werving en selectie van hogere en gespecialiseerde profielen in engineering, logistics, construction, sales & marketing, finance en technics. Stegmann Medica Solutions (kantoor in Zaventem) richt zich tot medische, paramedische en farmaceutische profielen.

Stegmann maakte deel uit van de 7S Group, al 35 jaar actief op de Duitse markt. Dankzij de acquisitie versterkt ManpowerGroup Duitsland zijn positie en verhoogt het zijn omzet tot € 880 miljoen. Goed voor de derde plaats op de Duitse markt van HR-specialisten. In België blijft Stegmann haar diensten verlenen onder de eigen merknaam. Bovendien behouden beide bedrijven hun specifieke commerciële dynamiek, maar gaan ze op zoek naar synergieën in het voordeel van elkaars klanten en kandidaten.

Vanessa Meeuws, Directeur van Stegmann: “Door de samensmelting met ManpowerGroup krijgen we toegang tot de internationale expertise van een wereldgroep wat nieuwe oplossingen kan bieden voor onze klanten. Door het behoud van onze identiteit en de specifieke positionering van het merk Stegmann binnen ManpowerGroup kunnen wij onze klanten onze kwalitatieve en lokale aanpak blijven garanderen.”

Door de uitbreiding met Stegmann telt ManpowerGroup BeLux nu 70 agentschappen, goed voor een geconsolideerde omzet van € 340 miljoen. Vanaf vandaag worden de gespecialiseerde HR-diensten onder de merken Manpower®, Experis™, ManpowerGroup™ Solutions ®, Right Management® en Stegmann aangeboden.
Stegmann is partner van Made !n Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.