Hugo Ceusters nam Immo VDV over

ceustersceustrersDe Antwerpse Groep Hugo Ceusters rondde de acquisitie af van het handelsfonds Immo VDV uit Grobbendonk, een regionale vastgoedspeler die wel nog in de projectontwikkeling actief blijft. De nieuwe projecten worden in de toekomst wel exclusief door Groep Ceusters-SCMS in de markt gezet.

Groep Hugo Ceusters uit Antwerpen met vestigingen in Brussel en Gent heeft met haar beheerafdeling het syndicschap en beheer van de twaalf bedrijvenparken overgenomen, goed voor een gezamenlijke oppervlakte van 84.000 m2. Naast de beheersovereenkomsten, neemt HCS ook de bestaande commerciële mandaten over van Immo VDV, waaronder het exclusieve verkoopmandaat voor het Pagasus-park in Veerle-Laakdal.
De activiteiten van Immo VDV zullen door HCS verdergezet en uitgebouwd worden vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen, waarbij Jacques Vandervorst, zaakvoerder van Immo VDV, in een eerste periode nog als externe adviseur meedraait.

De overname past in het strategisch groeiplan dat Groep Hugo Ceusters sinds enkele jaren uitrolt, en waarbij geografische expansie centraal staat. Dankzij de acquisitie krijgt de groep een stevigere voet aan de grond in de Kempen waar de logistieke (KMO-)sector een groot groeipotentieel heeft.

Foto:Ingrid Ceusters-Luyten