Nieuws hupple lanceert corona-box voor honden en katten

hupple lanceert corona-box voor honden en katten

hupple lanceert corona-box voor honden en katten

hupple, het gekende Belgische merk van de heerlijke honden- en kattenkoekjes, lanceert een speciale hupple corona-box. De Brechtse fabriek GOOD !D wil in deze bizarre coronatijden met twee leuke boxen zowel de baasjes als de dieren een hart onder de riem steken: de ‘Blaft in uw kot’ box en de ‘Als de kat van huis is… maar nu even niet’ box.

De chefs van hupple hebben de ‘Blaft in uw kot’ en ‘Als de kat van huis is… maar nu even niet’ boxen gevuld met lekkere, gezonde beloningssnoepjes voor de hond of kat. Daar zorgen de 15 medewerkers van moederbedrijf GOOD !D in Brecht voor.

Met de verkoop van deze boxen steunt GOOD !D het goede doel. Bij aankoop van één box gaat er namelijk één euro naar de vzw AAP (Animal Assisted Projects) en hun Aamaai-project. Met dit initiatief zetten de AAP-teams zich dagelijks in om mensen in woonzorg- en revalidatiecentra met huisdieren in contact te brengen om zo hun (beider) mentaal welzijn te bevorderen. Manuel Goossens, zaakvoerder GOOD !D: “In deze periode waarin veel mensen in een sociaal isolement zitten, kan het gezelschap van een huisdier een groot verschil maken. Met honden en katten zijn er geen beperkingen qua aantal nauwe contacten en kan je dus ongelimiteerd knuffelen waardoor je snel hartverwarmende taferelen verwezenlijkt.”

De totale kost van de corona-boxen neemt hupple voor zijn rekening. Het enige wat de consument betaalt, is 1 euro voor het goede doel, en 1,5 euro voor de verpakking.

GOOD !D, in 2002 opgericht, is Belgisch marktleider in het produceren van dierensnacks voor zowel private labels, groothandels en dierenspeciaalzaken als voor het eigen merk hupple. Dat eigen merk werd in 2006 op de markt werd gelanceerd en is anno 2020 reeds in zeventien landen verkrijgbaar. Sinds 2016 ontwikkelde GOOD !D een innovatief gamma pharma.pet met voedingssupplementen en vitamines voor honden.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier
Onderneming
Dossier
Gemeente

Meest gelezen in deze regio