Nieuws Antwerpen Hybride Werken zorgt voor werkplekoplossing

Hybride Werken zorgt voor werkplekoplossing

Hybride Werken zorgt voor werkplekoplossing

Veel zaakvoerders en HR-managers stomen hun bedrijf klaar voor het post-coronatijdperk. Efficiënte werkplekoplossingen voor hun medewerkers staan daarbij ook op de agenda. Om die reden werken de Antwerpse organisaties Appelblauwzeegroen en Bar d’Office samen met Brensj en Housepooling onder de koepelnaam Hybride Werken en introduceren ze een oplossing voor plaatsonafhankelijk werken.

Hybride Werken is een Antwerps initiatief van appelblauwzeegroen, Bar d’Office, Brensj en Housepooling. Ze hebben elk hun expertise op het vlak van telewerken, maar geloven sterk in een totaalpakket van werkplekoplossingen dat meer bedrijven kan aanspreken. Dit alles met oog voor het welzijn van de medewerkers.

“Steeds meer werknemers vinden hun weg naar onze coworkinglocaties”, vertelt Hans Abbeloos, zaakvoerder van Bar d’Office en appelblauwzeegroen. “Mensen zoeken naar manieren om hun werk-privébalans beter te bewaken en zijn het ook beu om alleen van thuis uit te werken. Maar deze groep wil ook niet meer dagelijks urenlang pendelen naar het hoofdkantoor.”

Duurzamer telewerk

Met dit partnership bieden de drie partijen een antwoord op het vraagstuk van bedrijven die telewerk willen verduurzamen in de toekomst. “We werken samen naar een oplossing op maat van de organisatie. Zo kan elk bedrijf zijn eigen werkplekoplossing samenstellen, waarin wij een adviserende rol hebben en tegelijk de infrastructuur kunnen aanbieden”, licht Lorenz Cleymans, oprichter van Housepooling, toe.

Bij Hybride Werken kunnen medewerkers coworken in een Bar d’Office-locatie, een thuiskantoor installeren via Brensj en/of thuisplekken faciliteren waar collega’s kunnen samenwerken met Housepooling.

“Minder verplaatsingen, minder kosten op het hoofdkantoor, een professionele werkomgeving dichtbij de woonplekken van de medewerkers en het aanspreken van talent in regio’s waar je anders niet rekruteert vanwege de afstand. Dat is waarom bedrijven voor geïntegreerde werkoplossingen kiezen”, vertelt Leen Beke, Business Unit Manager van Brensj. “We moeten in 2021 alle kansen op telewerken verzilveren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.