Nieuws Antwerpen iBanFirst verdubbelt aantal medewerkers in 2020

iBanFirst verdubbelt aantal medewerkers in 2020

iBanFirst verdubbelt aantal medewerkers in 2020

ANTWERPEN – iBanFirst zal dit jaar 150 mensen aanwerven in Europa, waaronder 30 in Antwerpen en Brussel. Daarmee verdubbelt de snelgroeiende fintech, met hoofdkantoor in Antwerpen, haar aantal medewerkers in 2020.

Sinds de oprichting in 2013 is de jaarlijkse omzet van iBanFirst telkens met 100 procent gestegen. En terwijl er drie jaar geleden slechts 16 medewerkers actief waren, werken er vandaag meer dan 150 mensen in België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. In 2020 wil iBanFirst blijven groeien door enerzijds nieuwe markten zoals het Verenigd Koninkrijk en Centraal-Europa te betreden en anderzijds door haar huidige positie in bestaande markten te verzekeren. Om dat te verwezenlijken, wordt het personeelsbestand flink versterkt: van 150 naar 300.

“Potentiële klanten beseffen al snel dat ze veel geld kunnen uitsparen door via ons online platform internationale betalingen uit te voeren en te ontvangen, zich te beschermen tegen wisselkoersschommelingen en hun internationale groei te financieren. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we onze ambitieuze groeidoelstellingen voor het komende jaar zullen bereiken, met de steun van onze huidige en nieuwe medewerkers”, zegt Pierre-Antoine Dusoulier, ceo en oprichter van iBanFirst.

30 extra medewerkers in België

In België worden momenteel voornamelijk verkoop- en bedrijfsmanagement profielen gerekruteerd. In totaal hoopt de onderneming tegen eind 2020 30 extra mensen aan te werven om de huidige 33 medewerkers te ondersteunen in de kantoren in Brussel en Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.