Nieuws Antwerpen iFacto Group opent na 15 jaar bijkomende vestiging

iFacto Group opent na 15 jaar bijkomende vestiging

ifacto kontich cronos group

iFacto Group opent na 15 jaar bijkomende vestiging

KONTICH – Op 15 jaar tijd heeft iFacto Group zich opgewerkt tot marktleider in haar sector. Het bedrijf uit Kontich, dat al meer dan 300 kmo’s naar een hoger niveau bracht via het analyseren, optimaliseren en informatiseren van hun bedrijfsprocessen, boekte in 2018 zelfs een recordomzet. En er is nog steeds groeipotentieel. Zo wordt dit jaar nog een extra vestiging in het West-Vlaamse Kortrijk geopend.

iFacto Group implementeert ERP-, CRM- en e-Commerce-software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, NAV of AX bij groothandel, distributie-, voedings-, productie- en dienstenbedrijven. De voorbije 15 jaar heeft de onderneming uit Kontich zo een lange termijnsamenwerking met klanten als Varo, Katoen Natie, Accent Group, Filliers, en vele anderen weten op te bouwen.

Steven Arrazola de Oñate, managing partner iFacto Group: “We hebben 2018 kunnen afsluiten met een recordomzet van 10 miljoen euro en 10 extra medewerkers. Daarenboven zijn we dit jaar genomineerd voor Trends Gazelle; een mooie verdienste die we met z’n allen als bedrijf de voorbije jaren bereikt hebben.”

Groot groeipotentieel

Net zoals de afgelopen vijf jaar wil iFacto Group de komende vijf jaar een groei van minstens 50 procent realiseren. Een verdere verankering op West-Vlaamse grond met de opening van een extra vestiging in Kortrijk moet daar bij helpen. Na Kontich en Hasselt wordt dat de derde uitvalsbasis van het bedrijf.

“Een strategische keuze om onze zaken in West-Vlaanderen verder uit te bouwen, maar tevens een prima uitvalsbasis voor onze West-Vlaamse collega’s. We zijn alleszins ambitieus voor 2019. Zo willen we jaar 33 projecten realiseren, 20 nieuwe klanten en 15 nieuwe consultants, developers en project managers aantrekken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.