Nieuws Antwerpen iFacto nam goede start in nieuwe boekjaar

iFacto nam goede start in nieuwe boekjaar

iFacto nam goede start in nieuwe boekjaar

computertjeiFacto, de specialist in geïntegreerde businesssoftware op basis van Microsoft Dynamics NAV heeft verleden jaar liefst 58 nieuwe projecten opgestart. Er werden 33 nieuwe klanten binnengehaald. Het afgesloten boekjaar 2015 was meteen een voltreffer.

“En in 2016 nemen wij meteen een goede start. Op de eerste dag van het jaar zijn er vier nieuwe medewerkers gestart om de groei dit jaar verder te zetten. Bovendien zullen we in de loop van het jaar nog eens evenveel mensen aanwerven.” zegt Steven Arrazola de Oñate, managing partner van de iFacto Group. iFacto rekent een nieuwe marketing coördinator tot zijn team en krijgt er een financieel consultant NAV bij, die voordien actief was bij PWC. Het Microsoft Dynamics AX team wordt versterkt door een business development manager, die jarenlange ervaring opgebouwd heeft bij o.a. Van Roey, Infomat en ASQ.

Tot slot zijn er in het iFacto team een aantal grote namen binnen de wereld van Microsoft Dynamics NAV, zoals nu ook Luc Van Dyck, die meer dan 20 jaar ervaring kan voorleggen in Microsoft Dynamics NAV.  Velen kennen hem als de man achter Mibuso, een platform voor gebruikers en ontwikkelaars van producten van Microsoft Dynamics (NAV, CRM, AX, GP, SL, ….). Hij staat ook bekend als de organisator van de NAV Tech Days, de technische conferentie over Microsoft Dynamics™ NAV die jaarlijks duizenden aanwezigen telt.

“Luc is een MVP (Most Valuable Professional) voor Microsoft Dynamics NAV. De MVP award is een erkenning voor uitzonderlijke technische community leiders die vrijwillig hun diepgaande kennis over Microsoft technologieën delen met anderen. Er zijn wereldwijd 30 MVP’s voor NAV, waarvan slechts 2 in België die beiden actief zijn bij iFacto. Daar zijn we uiteraard erg trots op.” legt Steven Arrazola de Oñate uit.

iFacto is gespecialiseerd in het automatiseren van groothandel & distributie, voeding, verhuur & verhuis, finance en productie. De Belgische marktleider met Microsoft Dynamics NAV heeft een portfolio van 280 klanten, waaronder Delta Light, Distrilog, Aerts, Varo, Katoen Natie, Zoo van Antwerpen – Planckendael, Konings, D&M Depot, Real Verhuur, Vermeiren Princeps en Qualiphar.  iFacto stelt 60 mensen te werk en is door zijn groei voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers.

Als Microsoft Dynamics NAV partner werkt iFacto zeer nauw samen met Microsoft en werd het gecertificeerd als Gold Partner voor ERP. Dat staat voor het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft-technologieën. De onderneming heeft naast haar zetel in Kontich ook een kantoor in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.