Nieuws Antwerpen iFacto tien jaar klant bij Delta Light

iFacto tien jaar klant bij Delta Light

iFacto tien jaar klant bij Delta Light

stevenHet West-Vlaamse Delta Light is uitgegroeid tot een kleine multinational in architecturale verlichting. Het bedrijf werkt voor zijn klanten specifieke verlichtingsconcepten uit. Delta Light is als familiebedrijf vandaag actief in meer dan 120 landen en tekende verleden jaar voor een omzet van 64 miljoen euro. De 250 werknemers zwerven in dit opzicht uit over de hele wereld.

Bij iFacto in Kontich zijn ze er daarom maar wat trots op dat ze thans al zo’n 10 jaar samenwerken met Delta Light. iFacto heeft zich als IT-bedrijf toegespitst op sectorspecifieke bedrijfsprocessen en installeert daartoe geïntegreerde businesssoftware.

“Voor de informatisering werkt Delta Light inderdaad al 10 jaar samen met iFacto” zegt Steven Arrazola de Onate, managing partner van iFacto. “In de eerste fase werden boekhouding, verkoop, productie, MRP en magazijnbeheer geautomatiseerd. Nadien werd dit in een tweede fase uitgebreid naar geïntegreerde WMS voor het onlangs geopende volledig automatische hoogbouwmagazijn van Delta Light. Dit magazijn is 25 meter hoog, telt 12.000 palletlocaties en werkt met Material Flow Controller en een conveyor belt. Dankzij de inrichting in Microsoft Dynamics NAV wordt er sneller en correcter gewerkt met inkomende en uitgaande goederen.”

Jan Blomme, de IT Manager Delta Light: “We kozen bewust voor WMS binnen Microsoft Dynamics NAV. Externe systemen zijn duurder en missen de link met productie.”

Delta Light en iFacto nodigden onlangs in dit opzicht zo’n 100 klanten en prospecten van iFacto uit voor enkele interessante sessies en een rondleiding in het magazijn van Delta Light.

iFacto is met de implementatie bij Delta Light zeker niet aan zijn proefstuk toe. Met 280 klanten waaronder o.a. Distrilog, Aerts, Varo, Katoen Natie, Zoo van Antwerpen – Planckendael, Konings, D&M Depot, Real Verhuur, Vermeiren Princeps en Qualiphar in Vlaanderen. iFacto is marktleider in België met Microsoft Dynamics NAV.

Fot: Steven Arrazola de Onate.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.