Nieuws Antwerpen Ik koop Belgisch

Ik koop Belgisch

Ik koop Belgisch

Ik koop Belgisch“Ik koop Belgisch” is een campagne van Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen, beide onderdeel van Flanders District of Creativity, waarmee mode en design van eigen bodem via verschillende acties in het spotlicht worden gesteld. Met de recente bestickering op winkelvitrines leert de consument welke merken van bij ons zijn en waar deze verkocht worden.

De lijst met Belgische mode- en designmerken is lang en divers en dat mag geweten zijn. Consumenten worden aangemoedigd om Belgisch te kopen en die fierheid uit te dragen. #ikkoopbelgisch is immers een optie voor shoppers met verschillende stijlen en budgetten.

De winkelstraten zien letterlijk én figuurlijk zwart van de verkooppunten van Belgische mode en design. Meer dan 500 mono- en multimerkenboetieks voor vrouwen, mannen en kinderen die Belgische mode verkopen, evenals interieurzaken, ontvingen onlangs een “Ik koop Belgisch” sticker voor hun vitrine.

Wie gericht op zoek wil gaan naar Belgische mode en design, kan vanaf september terecht op www.ikkoopbelgisch.be. De website geeft een visueel overzicht van alle Belgische merken in de categorieën mode en design en linkt naar hun websites en social media kanalen. Via sociale media kun je zelf ook deelnemen aan de actie en foto’s van Belgische aankopen of stickers delen met de hashtag #ikkoopbelgisch.

Winkels die nog geen sticker ontvingen, maar graag de campagne een hart onder de riem steken, kunnen er bij Flanders Fashion Institute een aanvragen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.