Nieuws Antwerpen Immo Point Netwerk breidt uit met extra kantoren

Immo Point Netwerk breidt uit met extra kantoren

Immo Point Netwerk breidt uit met extra kantoren

SCHILDE/LIER/SCHELLE – Vanuit het hoofdhuis in Schilde breidt Immo Point zijn netwerk van vastgoedkantoren in de provincie Antwerpen sterk uit. Er komen nieuwe kantoren bij in Meer, Schelle en Lier. Dat brengt het aantal vastgoedkantoren onder de vlag van Immo Point op 18 met in totaal meer dan 60 medewerkers.

Het netwerk van Immo Point bestaat hoofdzakelijk uit zelfstandige kantoren. Omdat ze sterk groeiden, openden twee franchisenemers zopas nieuwe bijkantoren in Meer en Schelle. Immo Point Hannes in Lier is dan weer een volledig nieuwe vestiging in handen van een nieuwe franchisenemer.

“Onlangs bezochten wij in de provincie Antwerpen 65 zelfstandige makelaars met maximum 2 kantoren en 8 medewerkers die niet onder de vlag van Immo Point zitten. Hieruit zijn toch enkele frappante cijfers naar voor gekomen. Bij 60% van die makelaars daalt de omzet, bij 20% blijft die status quo en slechts bij 20% groeit de omzet”, zegt Caroline Breugelmans, zaakvoerder van Immo Point Network.

“We kunnen concluderen dat het aantal vastgoedtransacties niet echt stijgt en dat het aantal makelaars niet daalt. Het stukje van de taart wordt dus kleiner, waardoor klassieke makelaars veel terrein verliezen.”

Er zijn ook al kantoren van Immo Point in Wuustwezel, Merksplas, Brasschaat, Westmalle, Schoten, Schilde, Zandhoven, Kasterlee, Antwerpen, Deurne, Borgerhout, Mortsel, Edegem, Kontich en Heist-op-den-Berg.

Krachtig netwerk

Wij investeren als Immo Point investeert heel sterk in een krachtig netwerk van kantoren die alle vastgoedaspecten beheersen.

“Naast schatting, onderhandeling en ondertekening horen daar dus ook materialenkennis, styling en juridische kennis bij. Vanuit het principe coach de coach steken wij veel tijd en energie in goede opleiding en ondersteuning van de kantoorhouders en hun medewerkers. Elke 6 weken komen wij samen om voor elkaar een klankbord te zijn, ideeën uit te wisselen en bepaalde onderwerpen te bespreken. Dat werpt duidelijk zijn vruchten af”, aldus Caroline Breugelmans.

Immo Point Network koestert bovendien de ambitie om verder te blijven groeien, ook buiten de provincie Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.