Nieuws Antwerpen Imposante muurschuldering Euroports brengt haven dichter bij stad

Imposante muurschuldering Euroports brengt haven dichter bij stad

Imposante muurschuldering Euroports brengt haven dichter bij stad

Port of Antwerp, Euroports en Treepack slaan de handen in elkaar om de haven van Antwerpen en haar medewerkers dichter bij de stad te brengen. De gevel van Euroports aan de Vosseschijnstraat krijgt een kleurrijke muurschildering van maar liefst 680m². Met dit initiatief willen de Antwerpse bedrijven de haven en alle mensen die er werken op een unieke wijze in de verf zetten.

Voor de verwezenlijking van de muurschildering gaan Port of Antwerp en Euroports de samenwerking aan met Treepack, specialist in het verfraaien van publieke en commerciële ruimtes. Euroports Europortsis één van de grootste havenbedrijven in Europa. Jaarlijks behandelt Euroports meer dan 60 miljoen ton aan breakbulk, dry bulk, containers en liquids.

Afgelopen jaar deed Euroports enorme investeringen, waaronder de terminal aan de Vosseschijnstraat. Maar het gaat niet enkel over machines en kranen, ook in een aangename omgeving voor hun werknemers investeren ze.

De indrukwekkende 200 meter-lange muurschildering zet de mensen die de haven doen draaien centraal: van dokwerker tot kapitein en van bootsman tot fietsers en wandelaars. Het imposante werk geeft weer waar Port of Antwerp en Euroports voor staan: duurzaamheid, diversiteit en verbinding.

Tussen 15 en 30 maart zijn de kunstenaars aan het werk in de Vosseschijnstraat in Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.