Nieuws Antwerpen Inboedel Think Media Magazines afgehamerd

Inboedel Think Media Magazines afgehamerd

Inboedel Think Media Magazines afgehamerd

stefanieVolgende week zaterdag e.k. kun je nog even binnenwippen op de site van Think Media Magazines in Melsele. In de komende dagen hamert het online veilinghuis Hammertime immers de inboedel af van het failliete mediabedrijf. Onder de aangeboden activa: verscheidene Imac’s, fototoestellen, gsm’s, beeldschermen, gps’en, laptops, printers enz.  Maar ook 16 auto’s en twee motoren. Wie een aandenken wil behouden aan de voormalige uitgever van P-Magazine kan in dit opzicht een bod doen.

Hammertime uit Hoevenen heeft zich de laatste maanden almaar sterker gepositioneerd als online veilinghuis. Het bedrijf is erin geslaagd om verscheidene interessante veilingen op te zetten. Met Think Media Magazines werd opnieuw een interessante opdracht binnenbehaald.

Think Media Magazines was tot voor kort de uitgever van bekende tijdschriften als P-Magazine, Che, Menzo, Motoren & Toerisme, Moto & Loisirs, Culinaire Ambiance en Ambiance Culinaire. Het bedrijf runde ook verscheidene websites zoals clint.be, nr10.be en demotorsite.be. Het bedrijf diende enkele tijd terug de boeken neer te leggen. Voordien had de onderneming een WCO-procedure (gerechtelijke reorganisatie) aangevraagd, die ertoe heeft geleid dat de voormelde magazines en websites werden overgedragen door de gerechtsmandataris aan diverse overnemers. Die zullen normaal in de gegeven omstandigheden opnieuw of in een andere vorm uitgegeven worden

De boeken van het bedrijf werden definitief neergelegd op 20 oktober. De rechtbank van Koophandel te Antwerpen stelde meester Erik Greeve aan als curator. Hij was eerder al aangetreden als gerechtsmandataris in de WCO.

De tijdschriften en websites werden dan wel overgedragen, maar er resten wel nog belangrijke activa die thans verkocht worden via Hammertime.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen volgende week zaterdag nog langs lopen op de site van Think Media Magazines aan de Keetberglaan in Melsele, er de te koop gestelde activa bekijken en eventueel een bod doen. Onder de voorwerpen worden vooral veel informatica-apparaten geteld. Maar ook de auto’s en de motoren lijken zeker een kijkje waard.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.