Nieuws Antwerpen Industriële verhuizers Transpico en Indumove bundelen krachten

Industriële verhuizers Transpico en Indumove bundelen krachten

Industriële verhuizers Transpico en Indumove bundelen krachten

transpicoHet industrieel verhuisbedrijf Transpico uit Niel gaat een alliantie aan met zijn Nederlandse sectorgenoot Indumove. Deze laatste is marktleider in Nederland. Met deze samenwerking willen beide bedrijven hun positie zowel op de nationale als op de internationale markt nog verder versterken. De nieuwe groep zal  Transpico Indumove International gaan heten.

Transpico is gevestigd in Niel ten zuiden van Antwerpen. In 2013 nam het een participatie in TMB Luxemburg, wat al een eerste stap was richting internationalisering. Door de fusie met Indumove, met uitvalbasis in Moerdijk, wordt dit nog versterkt.
De groep is gespecialiseerd in industriële verhuizingen, het plaatsen, verplaatsen, monteren en demonteren van machines en productielijnen.  De globale groep stelt samen een 60-tal mensen te werk en in 2015 realiseerden ze samen een omzet van circa 15 miljoen euro. Transpico en Indumove zijn evenwaardig op het stuk van kwaliteitsnormen en vakkennis. Omdat ze allebei in verschillende bedrijvenniches actief zijn kunnen ze nog flexibeler en sneller inspelen op vragen van klanten.

Ook het materiaal van beide bedrijven wordt gebundeld. De groep beschikt nu een 30-tal elektrische heftrucks tussen 2,5 en 12 ton, 11 pick & carry kranen met een hefcapaciteit van 4,5 tot 90 ton , portaalbruggen tot 200 ton een vloot kraanwagens, telescoopkranen en trekker-dieplader combinaties.

http://www.transpico.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.