inetum 2

Inetum versterkt aanbod in generatieve AI

Digitale dienstverlener Inetum kondigde onlangs de lancering van 'Gen AI Factory' aan. Daarin bundelt het bedrijf haar expertise, innovaties en partners met haar generatieve artificiële intelligentie om haar klanten beter van dienst te zijn.

Inetum's Gen AI Factory biedt haar klanten ondersteuning bij het kiezen van technologieën, analyses te maken, prototypes en modellen aan te bieden en bij het opschalen van hun werking.

‘Dankzij onze Gen AI Factory is Inetum erin geslaagd vaardigheden te combineren uit uiteenlopende domeinen zoals consulting, expertise, integratie, support en onderhoud", zegt Cédric Fernandes, COO Solutions Global Business Line bij Inetum Group. "Inetum heeft knowhow ontwikkeld met klanten in de verzekerings- en banksector, gebaseerd op belangrijke use cases. Onze Gen AI-oplossingen bieden onderscheidende expertise voor een verscheidenheid aan scenario's, waaronder de toegankelijkheid, de integratie van chat agents voor klanten en medewerkers, en de uitrol van Copilot-oplossingen."

Door te investeren in Gen AI anticipeert Inetum op toekomstige trends in de markt. Dankzij dit initiatief zijn Inetums medewerkers in staat om geavanceerde technologische oplossingen aan te reiken die hun klanten uitgebreide ondersteuning bieden en zo bijdragen aan het creëren van duurzame waarde.