Nieuws Antwerpen Influencer Laurafromthedesert zet bloemenwinkel Mr. H. Bouquet in de kijker tijdens Green Trip

Influencer Laurafromthedesert zet bloemenwinkel Mr. H. Bouquet in de kijker tijdens Green Trip

Influencer Laurafromthedesert zet bloemenwinkel Mr. H. Bouquet in de kijker tijdens Green Trip

Sinds 29 oktober doorkruisen drie Belgische influencers ons land op zoek naar duurzame projecten en groene oplossingen. Influencers Sara Lou (@Molemsisters), Morane (@Simply.Morane) en Laura (@Laurafromthedesert) vertegenwoordigen ons land in deze Europese Green Trip-campagne en willen zo een klimaatvriendelijke levensstijl promoten.

Tijdens de #DingDongEU-trip reizen 15 influencers doorheen Europa op zoek naar innovatie ideeën en inspirerende projecten die aanzetten tot een klimaatvriendelijke levensstijl. Laura (Laurafromthedesert) streek neer in Antwerpen, waar ze milieubewuste bloemenwinkel Mr. H. Bouquet bezocht.

Mr. H Bouquet in de Sint-Vincentiusstraat te Antwerpen is een ecologische bloemenwinkel die enkel seizoensgebonden en biologisch geteelde bloemen verkoopt. Ondernemer Herman Maes trekt die duurzaamheid in het hele verkoopproces door, zo maakt hij zijn potten niet schoon met bleekwater en verpakt hij niet in plastic. “Wil je een duurzaam resultaat? Dan moet je doen, niet wachten. Het heeft geen zin om te blijven kijken wie de eerste stap zal zetten”, vertelt hij.

Influencer Laura was alvast onder de indruk van het bezoek: “Het is boeiend om tijdens deze EU Green Trip met eigen ogen te zien hoe ondernemers als Herman zo ambitieus met duurzaamheid bezig zijn. Ongelooflijk wat er allemaal mogelijk is.”

Eerder deze maand was Laura nog te gast bij Gastronello in Puurs. Daar maakt ondernemer Carl Meskens ambachtelijke kroketten van witloofafval. Je kan de reis van onze Belgische influencers en hun collegae volgen op www.dingdong-challenge.campaign.europa.eu/en.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.