Nieuws Antwerpen Inspraak in het debat

Inspraak in het debat

Ingrid Ceusters-Luyten (c) Artur Eranosian

Inspraak in het debat

Ingrid Ceusters-Luyten (c) Artur Eranosian

Ingrid Ceusters-Luyten

Nog 17 dagen en ‘Made in Antwerpen Live’ – het niet te missen event voor ondernemers en bedrijfsleiders uit de regio en gans Vlaanderen – vindt plaats bij J&M Catering in Schelle. Het programma waarmee ‘Made in Antwerpen’ uitpakt op 8 december vindt u hier en wordt geestig aan elkaar gepraat door Beroepsantwerpenaar Tanguy Ottomer.

Naast boeiende gastsprekers zoals BASF CEO Wouter De Geest, AWDC CEO Ari Epstein, Lemon Companies CEO Filip Smet en de tweelingzussen De Haas van Double Dutch Drinks staat er nog een ijzersterk debat op de affiche dat ‘Made in Antwerpen’ collega Guy Janssens modereert.

Ingrid Ceusters, CEO Group Hugo Ceusters-SCMS die recent gehuldigd werd met de International Women’s Entrepreneurial Challenge Award, zal samen met UA-rector Herman Van Goethem, Schepen Koen Kennis en BASF CEO Wouter De Geest het gesprek aangaan.
De moderator gooit enkele controversiële stellingen in het midden over onderwerpen waarmee ondernemers en managers te maken hebben:

– ondernemen en mobiliteit : een van de meest heikele punten voor de hele regio Antwerpen, zo al niet voor heel Vlaanderen. Onder meer het fileleed:  dinsdag 15 november stond er om 8u al in het totaal 310 kilometer files. Wat zijn de knelpunten, wat moet er dringend gebeuren, wat zijn de gevaren?

– ondernemen en onderwijs: is het onderwijsaanbod, met name in Antwerpen, voldoende aangepast aan de eisen van het bedrijfsleven? Wat kan of moet er veranderen of verbeteren?

– ondernemen in Antwerpen: wat zijn de sterke en zwakke punten voor het ondernemerschap? Welke troeven moet Antwerpen meer uitspelen?

Guy Janssens staat open voor uw mening en vraagt uw input voor het debat. Stuur uw ideeën voor 1 december naar:  redactie@madeinantwerpen.be.

De namiddag wordt afgesloten met een walking dinner, een heuse culinaire verwennerij, geïnspireerd op de Antwerpse keuken. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een ideaal netwerkmoment.

Nu hoeft u enkel nog in te schrijven en dat doet u hier.

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.