Nieuws Antwerpen Integras vestigt zich in haven

Integras vestigt zich in haven

Integras vestigt zich in haven

Het kantorennetwerk Integras heeft een zevende vestiging geopend in de haven van Antwerpen. Integras stelt zich op als een strategische partner voor zijn klanten. Het nieuwe agentschap in de haven richt zich daarbij specifiek op de  binnenvaart.

Integras werd opgezet in 2014 en brengt specialisten bijeen op het vlak van accountancy,  fiscaliteit, financieel management, marketing en strategisch advies. De ploeg met Bjorn Bastiaensen, Tom Verbist, Marc Vandesande, Werner Wagemans, Tom Salu en Dominik Van Landeghem heeft op die manier een ruim klantenbestand bijeengewerkt. Het is daarbij de bedoeling om de klanten als strategisch partner bij te staan. Vanuit het kantorennetwerk wordt het hele zakelijke dienstenpakket aangeboden.

De integratie van de verschillende kennisdomeinen – Integras – wordt nu ook verder doorgetrokken in de richting van de binnenvaart. De binnenvaart is een heel specifieke wereld die vanuit de Boterhamvaartweg in de haven mee zal aangestuurd worden.

Integras runt nu kantoren in Zoersel, Malle, Schoten, Kapellen, Brasschaat en Geel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.