Nieuws Antwerpen Intelect groeit en verhuist van Aartselaar naar Kontich

Intelect groeit en verhuist van Aartselaar naar Kontich

Intelect groeit en verhuist van Aartselaar naar Kontich

AARTSELAAR/KONTICH – Sinds 2006 weet Intelect een voortdurende groei te realiseren. Om zowel klanten, kandidaten, partners als (toekomstige) collega’s van een goede service te blijven voorzien, is het tijd voor vernieuwing. Daarom verhuist het hoofdkantoor eind november naar een nieuwe locatie aan de Prins Boudewijnlaan in Kontich.

Sinds 2006 is Intelect uitgegroeid tot een vaste waarde op het vlak van werving en selectie. Als kmo-rekruteringsspecialist helpt Intelect zijn klanten bij het invullen van vacatures gericht op vaste indiensttreding. Daarnaast staat Intelect als hr-partner klaar voor advies op maat. Met acht kantoren over heel Vlaanderen, waarvan de recentste in Gent en Leuven, blijft de onderneming voortdurend groeien.

“Als je wil groeien, moet je investeren. Enerzijds doen we dat volop in onze mensen, anderzijds hoort daar ook onze infrastructuur bij”, zegt zaakvoerder Michel van Dingenen verder. “Dit jaar namen we maar liefst 12 nieuwe werknemers in dienst. Zo’n uitbreiding vraagt onlosmakelijk ook om vernieuwing.”

Nieuw hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor in Aartselaar werken alle overkoepelende diensten zoals boekhouding, administratie, sociaaljuridisch advies, loonverwerking, business development en communicatie. Deze verhuizen binnenkort naar een nieuwe locatie in Kontich.

“De nieuwe locatie is eerst en vooral veel ruimer”, verduidelijkt Michel van Dingenen. “Er is meer plaats voor meetings, opleidingen, flexwerken en nieuwe collega’s.”

Verder is het gebouw voorzien van allerlei digitale oplossingen met oog op de toekomst. Tenslotte is het nieuwe hoofdkantoor nog gemakkelijker bereikbaar, gezien het vlakbij de as Antwerpen-Brussel (E19) ligt.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.