Nieuws Antwerpen Interloods werkte contract af voor Vulco

Interloods werkte contract af voor Vulco

Interloods werkte contract af voor Vulco

interloodsInterloods heeft het bedrijfsgebouw van het bandenspecialist Vulco gerenoveerd. Interloods behoort tot de groep Frisomat uit Wijnegem en is toegespitst op renovatiewerken in bestaande bedrijfshallen.

Met zijn zeven bandencentrales in Vlaanderen had Vulco na al die jaren nood aan een nieuwe look. Het bedrijf uit Leuven nam daartoe contact op met staalbouwspecialist Interloods uit Sint-Job-in-’t Goor. De ingenieurs van het bedrijf garandeerden de bandengroep dat de renovatiewerken de normale gang van zaken niet gingen doorkruisen.

Omdat de structuur van het gebouw behouden werd, kon in de bandencentrale effectief probleemloos worden doorgewerkt tijdens de renovatie. Reclameborden en wandbeplating werden gedemonteerd en vervangen, sandwichpanelen tegelijkertijd toegevoegd. Niet alleen kreeg Vulco zo een eigentijdse look, de verticale isolatiepanelen zijn ook aanzienlijk energiebesparend.

Om het plaatje compleet te maken, installeerde Interloods vijf nieuwe sectionaalpoorten en twee geïsoleerde loopdeuren. De hele bandencentrale werd gerenoveerd in de Vulco bedrijfskleuren. Zelfs tot op de betonplint toe. Door de handgemaakte afwerkstukken – ook in blauw-geel én met vermelding van de website – is Vulco opnieuw futureproof.

Interloods maakt sinds kort deel uit van de groep Frisomat. Het bedrijf kan daarbij een beroep doen op de productie-installaties van Frisomat in Wijnegem en op de knowhow van het moederbedrijf. Het bedrijf is sinds 1986 actief op de markt en wordt aangestuurd door Maarten Van Wanzeele.

Vulco runt ook vestigingen in Ekeren, Wilrijk en Wommelgem. Het bedrijf doet zowel aan bandenwissels, uitlijnen, balanceren als het vervangen van velgen, schokdempers en uitlaten. Vulco werkt als een multibrand garage die alle premiummerken aanbiedt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.