Nieuws Antwerpen Internet Architects werkt voor Alpro

Internet Architects werkt voor Alpro

Internet Architects werkt voor Alpro

architectsDe digitale experten van Internet Architects hebben een contract binnengehaald bij Alpro, de Europese marktleider in plantaardige voeding en drinks uit Gent.  Het Antwerps digital agency is aangesteld als adviseur en zal de gebruikerservaring van websitebezoekers optimaliseren en tevens nieuwe online concepten ontwikkelen.

Internet Architects is een specialist in zogenaamde user experience (UX). De technici van het bedrijf begeleiden organisaties bij het optimaal uitwerken van hun digitale kanalen en producten door de business doelstellingen te vertalen naar duurzame digitale oplossingen: websites, intranetten, online applicaties, e-commerce en marketing sites, online campagnes, mailings en mobiele applicaties. Dit doen ze door middel van een feitgedreven methodologie en door gebruik te maken van de juiste tools.

Met bijna 10 jaar ervaring en een team van meer dan 30 medewerkers kan het bedrijf een indrukwekkende lijst van referenties in Belgische topbedrijven en in verschillende sectoren voorleggen, waarvan de belangrijkste in e-commerce en retail, diensten, finance, telecom en overheid. Het bedrijf werd in 2005 opgezet door David De Block en Erik Verdeyen.

Als structurele partner van Alpro heeft Internet Architects in eerste instantie de laadtijd van de website verbeterd, de SEO geoptimaliseerd en meer dan 500 internationale productpagina’s met de innovaties van Alpro geïmplementeerd. Ook hebben ze ondertussen diverse campagnes uitgewerkt, productpagina’s hertekend en gewerkt aan een optimalisering en vereenvoudiging van het uitrollen van campagnes.

In het kader van de overeenkomst zal Internet Architects als webmaster ook operationele ondersteuning verlenen aan Alpro, goed voor assistentie aan de digitale eindverantwoordelijken in 28 landen. In de toekomst zal het bureau de navigatiestructuur aanpakken, de consistentie van de Alpro branding op grafisch niveau bewaken en creatieve en innovatieve concepten verwerken.

Alpro is de Europese pionier en marktleider van drinks en voedingsproducten (margarines, desserts, plantaardige alternatieven voor yoghurt en room) op basis van soja en breidde zijn gamma uit met drinks gemaakt van amandelen, hazelnoten, rijst, haver en kokosnoot. Alpro’s producten zijn bekend onder de merken Alpro® en Provamel®.

Alpro telt vandaag meer dan 1000 werknemers in Europa en beschikt over drie productievestigingen in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Alpro commercialiseert zijn producten in gans Europa en realiseerde een omzet van 410 miljoen euro.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.