Nieuws Antwerpen Inuits helpt lokaal modeagentschap BoHa agency op weg met webshop

Inuits helpt lokaal modeagentschap BoHa agency op weg met webshop

Inuits helpt lokaal modeagentschap BoHa agency op weg met webshop

BRASSCHAAT/MERKSEM – Hoewel webshops bouwen geen hoofdactiviteit is van Inuits, een Europees IT-bedrijf uit Brasschaat, heeft het voor modeagentschap BoHa agency uit Merksem toch de webshop Mysa ontwikkelt. “Graag zouden we een oproep willen doen aan al de ondernemers om elkaar te steunen en helpen waar mogelijk”, zegt Nicolas Spillemaeckers van Inuits.

Anderhalf jaar geleden maakten Lynn Hamaide en Magali Boonen hun droom waar en startten hun eigen modeagentschap BoHa agency. Sinds de COVID-19 maatregelen viel ook hun organisatie volledig stil. Voor de realisatie van hun gloednieuwe webshop Mysa, konden ze op de steun van IT-bedrijf Inuits rekenen. Het bouwen van webshops is geen hoofdactiviteit van Inuits, maar hun bedrijfscultuur om anderen te helpen leidde tot deze samenwerking.

“Inuits is een tribe, een groep dat elkaar en anderen helpt. Wij bouwen oplossingen met Open Source technologieën en het is exact die Open Source cultuur die wij hoog in het vaandel dragen. Delen van kennis en elkaar helpen om beter en sterker te worden is ons levensmotto”, zegt Nicolas Spillemaeckers van Inuits.

Inuits werd opgericht in 2007 en groeide uit tot een bedrijf met meer dan 100 medewerkers verspreid over kantoren in België, Nederland, Oekraïne, Tsjechië en Polen.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.