Groene zakelijke eco bedrijfspartners Foto: Shutterstock

Investering van 1,15 miljoen euro voor duurzame energiestart-up NON.energy

NON.energy heeft een investering van 1,15 miljoen euro ontvangen van Birdhouse Ventures en zes prominente Business Angels. Deze kapitaalinjectie is een springplank om hun revolutionaire visie op energieconsumptie uit te breiden.

In een wereld waar toegang tot en slim gebruik van technologie belangrijker worden dan het daadwerkelijk bezitten ervan, neemt NON.energy een strategische positie in op de markt van warmtepompen en geothermische boringen.

NON.energy behoort onder meer tot de geselecteerde partners in het project 'Linkeroever Klimaatneutraal' van de stad Antwerpen, waar zij proactief oplossingen bieden om diverse gemeenschappen te betrekken en te ondersteunen bij de energietransitie.

Lees ook: Zorgt ingenieursbureau Gevelinzicht binnenkort voor zonnepanelen tegen de gevels op Linkeroever? “In Nederland bestaat het al langer”

Na een reeks succesvolle projecten, waaronder bijvoorbeeld een project van 160 units met bouwpromotor IPON, is het bedrijf nu klaar om deze technologie uit te rollen over de Belgische markt.

"Dit investeringsmoment is cruciaal voor NON.energy," zegt Roel Vaneeckhout, CEO van Renergy BV, het moederbedrijf van NON.energy. "Met de ondersteuning van Birdhouse Ventures en onze andere investeerders kunnen we onze innovatieve benadering significant uitbreiden en de energietransitie toegankelijker maken voor een breder en diverser publiek.”