Nieuws Antwerpen Inzet van Hercules Trophy is teamspirit – met fotoreportage

Inzet van Hercules Trophy is teamspirit – met fotoreportage

Inzet van Hercules Trophy is teamspirit – met fotoreportage

hercules antwerpen 210516 -75Zo’n 100 teams namen zaterdag deel aan de Hercules Trophy op Park Spoor Noord in Antwerpen. Het werd een leuke bedoening in een toffe sfeer van sport en competitie.

De Hercules Trophy is een bedrijfssportevenement waarbij de focus ligt op teambuilding en netwerking via sportieve activiteiten. Het gaat om de teamspirit en dat in een heuse festivalsfeer. Come as a company, leave as a team, is de slogan. Onder de deelnemende bedrijven waren grote namen zoals DEME,  Ahlers, CMA CGM, Gunvor Petroleum, NYK, Antwerp Management School, ZNA, Mediahuis, Gemeentelijk Havenbedrijf en vele anderen. Ook Made in Antwerpen was present. En dan niet enkel als sponsor. Uw nieuwswebsite zet een eigen team in. Dat eindigde overigens tiende!

De deelnemers mochten zich aan een totaalpakket  verwachten.  Ze dienden niet alleen 12 sportieve uitdagingen aan te gaan. Ze werden door de presentatoren Erika Van Tielen en Ben Roelants ook verrast op een aantal speciale evenementen met een hoog entertainmentgehalte. De hele dag was er gelegenheid tot onderling netwerken tijdens de onderscheiden ceremonies, de snacks, de BBQ en uiteraard de after party.

Ook onze fotograaf Koen Fasseur was present en schoot een reeks beelden van het hele gebeuren. Wil je ook zien hoe het er aan toe ging en wie er allemaal aan deelnam?

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.