Nieuws Antwerpen iStorm gaat ook in Antwerpen rekruteren

iStorm gaat ook in Antwerpen rekruteren

iStorm gaat ook in Antwerpen rekruteren

ANTWERPEN – Het tekort aan IT’ers wordt steeds groter. Het IT-rekruteringsbedrijf iStorm krijgt meer en meer vragen van klanten die niet de juiste kandidaten weten te vinden. Het breidt nu zijn werkgebied uit naar Gent en Antwerpen. Dankzij de samenwerking met Select kan het in Antwerpen gebruik maken van het kantoor in de Klipperstraat.

Sinds 2018 is iStorm met zijn acht medewerkers onderdeel van Select. Als gespecialiseerde generalist levert Select expertise op alle HR-vlakken. Dankzij deze ondersteuning kan iStorm nu eenvoudig in een grotere regio kandidaten zoeken. Naast het bestaande kantoor in Brussel, kan er nu ook vanuit Gent en Antwerpen gewerkt worden. Philip Nijns, business unit manager voor iStorm in Antwerpen en Vlaams-Brabant: “We behouden onze kwalitatieve dienstverlening maar zijn nu gewoon dichterbij, vanuit Gent en Antwerpen.”

IT’er is file beu

De oplossing om het tekort aan IT-profielen tegen te gaan is volgens Philip Nijns dan ook meer regionaal werken. “IT’ers weten dat ze gegeerd zijn, ze zullen daarom niet snel voor een job kiezen waar ze uren voor in de file moeten staan. Het werd steeds moeilijker om bijvoorbeeld een Antwerpse IT’er te motiveren voor een nieuwe uitdaging in de Brusselse regio. Nu we dankzij Select gebruik kunnen maken van een breed kantorennet, kunnen we in een veel grotere regio kandidaten ontmoeten en een boeiende professionele uitdaging voorstellen dichter bij huis.”

iStorm is een rekruteringsbedrijf gespecialiseerd in ICT-profielen. Ieder teamlid ontfermt zich over een specifieke functie binnen het IT-landschap en dankzij ons ruim netwerk kunnen we klanten op een snelle manier voorzien van het juiste talent. We ontzorgen zo bedrijven en bieden IT-professionals unieke uitdagingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.