Nieuws Antwerpen IT-bedrijf Organi treedt toe tot beroepsvereniging FeMa

IT-bedrijf Organi treedt toe tot beroepsvereniging FeMa

IT-bedrijf Organi treedt toe tot beroepsvereniging FeMa

bouwmaterialenIT-dienstverlener Organi uit Wilrijk is recent lid geworden van FeMa, de Belgische beroepsvereniging voor professionele handelaren in bouwmaterialen. Organi wil op die manier zijn know how nog beter ter beschikking stellen van de bouwsector.

Sinds 1977 is Organi, als autonoom IT-bedrijf, gespecialiseerd in totaaloplossingen (software, hardware én diensten) voor middelgrote ondernemingen die groei en efficiëntie nastreven.

Organi biedt met ORDAS Bouw, een ERP-oplossing specifiek voor handels- en productiebedrijven uit de bouwmaterialensector. Dankzij een zeer uitgebreide functionaliteit is ORDAS inzetbaar in verschillende nichemarkten waaronder bouwhandel en tegelhandel, bouw-specialiteiten, natuursteenbedrijven, recyclage en productiebedrijven.

De software is tot stand gekomen in samenwerking met tal van bouwprofessionals. Het pakket steunt inmiddels op 40 jaar praktijkervaring en groeit nog dagelijks mee volgens de laatste trends en evoluties binnen uw sector.

Organi biedt een ruim gamma aan software tools voor op kantoor, thuis, de werf of bij de klant. Van de automatisering van alle interne administratieve processen over geïntegreerd stockbeheer met scanning of voicepicking tot webshops en e-portals  voor de grootst mogelijke visibiliteit en transparantie naar klanten toe.

Meer info: www.organi.be en www.bouwmaterialensoftware.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.