Nieuws Antwerpen IT-dienstverlener Cheops Technology neemt IT-flex uit Kontich over.

IT-dienstverlener Cheops Technology neemt IT-flex uit Kontich over.

IT-dienstverlener Cheops Technology neemt IT-flex uit Kontich over.

cheops-technologyMet deze overname haalt Cheops 40 nieuwe softwareontwikkelaars in huis. Het personeelsbestand bestaat nu uit 200 medewerkers. De omzet stijgt naar 27 miljoen euro.  Met de overname speelt Cheops in op de sterk groeiende vraag naar een geïntegreerde dienstverlening voor de cloud.
Klanten rekenen meer dan ooit op de knowhow van Cheops voor het beheren van hun IT-systemen in de cloud. Met de expertise van IT-flex breidt Cheops zijn dienstverlening uit om een antwoord te bieden op de groeiende nood van bedrijven om hun applicaties en infrastructuur steeds sterker op elkaar af te stemmen.

“Er is een verschuiving naar het zogenaamde model van IT-as-a-Service waarbij bedrijven niet langer moeten investeren in hardware, software of complexe installaties maar IT afnemen als een dienst. Bedrijven willen een betrouwbare partner die hen adviseert om de juiste keuzes te maken, die de verschillende oplossingen met elkaar integreert en die hun taken ontneemt welke niet tot hun corebusiness behoren. Dat vraagt om extra kennis over applicaties die we in huis halen dankzij het samengaan met IT-flex,” aldus Filip Goos, CEO van Cheops. Ook de bestaande partnerships met Microsoft en Oracle worden versterkt.

De klanten van IT-flex blijven beroep doen op de dienstverlening die ze gewoon zijn.  Alle medewerkers blijven aan boord. De versterkte capaciteit biedt Cheops de ruimte om verder te investeren en te innoveren, zodat de gezamenlijke klanten nog efficiënter kunnen werken en dankzij IT hun concurrentievoordeel uitbouwen.
Het is de missie van Cheops om IT strategisch in te zetten en zo bij te dragen tot de doelstellingen van KMO’s en grote bedrijven. Als IT-dienstverlener helpt het bedrijf klanten bij het bouwen, optimaliseren en beheren van hun IT-systemen. Met een uniek aanbod van Managed en Cloud Services, een ervaren team van IT-experten en unieke tools zorgt Cheops voor meer bedrijfscontinuïteit, kostenefficiëntie en productiviteit. Cheops werd in 1989 opgericht en telt vandaag meer dan 200 medewerkers. Als Trends Gazelle groeit het bedrijf jaarlijks gemiddeld met 15 procent.
Meer informatie op www.cheops.be en op www.itflex.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.