Nieuws Antwerpen Ixina opent 55ste Belgische winkel in Sint-Job

Ixina opent 55ste Belgische winkel in Sint-Job

Ixina opent 55ste Belgische winkel in Sint-Job

SINT-JOB-IN-‘T-GOOR – Donderdag opent Ixina een nieuw filiaal aan de Handelslei in Sint-Job-in-’t-Goor (Brecht). Samen met de nieuwe winkel in het Waalse Fléron, die ook vandaag opent, staat de teller op 55 Belgische vestigingen voor de grootste keukenverkoper van het land.

Franchisenemers Peter Roose (54) en Petra Mannaerts (51), allebei afkomstig uit het Brechtse, zijn goed vertrouwd met de keukensector. Hij verkocht een aantal jaar keukens in bijberoep, zij heeft ervaring als verkoopster bij verschillende keukenmerken.

Grote showroom

Beide gooiden hun carrière over een andere boeg, maar toch bleven ze een passie voor keukens koesteren. Toen de kans zich voordeed om een Ixina-winkel te openen in Sint-Job-in-’t-Goor, was de beslissing dan ook snel gemaakt.

“We zijn heel benieuwd om aan dit nieuwe avontuur te beginnen en kijken ernaar uit om mensen te helpen bij het realiseren van de keuken van hun dromen”, vertellen ze.

De nieuwe showroom heeft 16 uitgestalde Ixina-keukens verspreid over een winkeloppervlakte van 400 m².

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.