Nieuws Antwerpen Jackie Bohème opent nieuw vastgoedconcept Maison Jackie

Jackie Bohème opent nieuw vastgoedconcept Maison Jackie

Jackie Bohème opent nieuw vastgoedconcept Maison Jackie

NIEL – Ellen Wauters, de bezielster van vastgoedconcept Jackie Bohème, opent een tweede locatie nabij Antwerpen. Met Maison Jackie toverde Ellen een authentiek herenhuis in Niel om tot een serene eventruimte voor boetiekvoorstellingen, vernissages of privérecepties.

Maison Jackie huist in een herenwoning die voordien de leef- en rustplek was van de laatste zusters van Niel. Voor de inrichting werkte Jackie Bohème samen met zoveel mogelijk vrouwelijk talent. Zo vind je er werk van het Noorse designduo Ask Og Eng, interieurvormgever Esther De Vos en Studio Sober. Textielexperte Nathalie Van der Massen selecteerde met zorg het zachte textiel van de gordijnen.

Maison Jackie is het tweede vastgoedconcept van Ellen Wauters, naast het luxueuze herenhuis in Niel biedt L’appartement Jackie in Berchem de perfecte getawaylocatie in de metropool aan de Schelde.

Met een uitgelezen focus op events gooit Maison Jackie het over een andere boeg. Op de eerste verdieping van het huis zal Ellen ook haar eigen lifestyle collectie Atelier Jackie tentoonstellen. De eerste capsule collectie – in samenwerking met textieldesigner Nathalie Van der Massen –  wordt midden december 2019 gelanceerd. Voor events is er in Maison Jackie ruimte voor 50 personen, 75 als je er ook een tuinfeest van maakt.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.