Nieuws Antwerpen Jacob Cohën opent winkel aan Oudaan

Jacob Cohën opent winkel aan Oudaan

Jacob Cohën opent winkel aan Oudaan

ANTWERPEN – Na twee succesvolle winkels in Knokke, eentje voor mannen en eentje voor vrouwen, besloot het Italiaans denimmerk Jacob Cohën zich nu ook in hartje Antwerpen te vestigen. De nieuwe winkel is gesitueerd in de Oudaan, aan de rand van het hippe Antwerpse shoppinggebied Wilde Zee.

Jacob Cohën werd in 1985 opgestart door Tato Bardelle met een jeanscollectie, maar ondertussen biedt het merk ook andere soorten kledij aan voor zowel mannen als vrouwen. Elk product is handmade vervaardigd in een atelier in de Italiaanse regio Veneto, waardoor het merk zich van andere jeansmerken kan onderscheiden met zijn unieke karakter en aandacht voor detail.

Hippe Antwerpse locatie

De locatie in Antwerpen ligt volledig in lijn met de producten en waarden van Jacob Cohën: gelegen in een hippe buurt en een interieur dat volledig aansluit bij de producten en stijlen die gebruikt worden in de kledingstukken zelf.

“Het strakke interieur in Antwerpen wordt gekenmerkt door goud-koperen accenten en vier kleurrijke ligtafels, alle afgewerkt met het ponyhaar dat ook terug te vinden is in sommige signature patches op de broeken. Daarnaast vinden we het productieproces ook zeer belangrijk. Daarom hangt er een groot scherm achter de kassa waarop dit proces wordt getoond”, verduidelijkt Jean Charles Lowet de Wotrenge, Store Manager bij Jacob Cohën.

Jacob Cohën heeft 450 verkooppunten in thuishaven Italië en heeft daarnaast ook verkooppunten in onder andere België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Scandinavië, de voormalige sovjet-staten, de Arabische Emiraten, Japan en Noord-Amerika.

Om de officiële opening van de winkel in Antwerpen te vieren, geeft het luxemerk van donderdag 4 april tot zondag 7 april 10% korting op de volledige collectie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.