Nieuws Antwerpen Jan Vautmans nieuwe CEO van Bmatix In België

Jan Vautmans nieuwe CEO van Bmatix In België

Jan Vautmans nieuwe CEO van Bmatix In België

Informatica-consultant Bmatix, met vestiging in Kontich,  heeft Jan Vautmans als nieuwe CEO aangeduid. Vautmans zal het bedrijf in België leiden. ‘Doel is om Bmatix verder op een gezonde manier te laten groeien.’
In 2015 werd Jan Vautmans benoemd tot managing partner bij Bmatix. Nu zal hij samen met het hele team de strategie voor Bmatix uitstippelen.

Jan Vautmans heeft meer dan 18 jaar ervaring in procesoptimalisatie en consultancy in business intelligence (BI), zowel bij grote spelers als KMPG en Philip Morris als bij kleinere bedrijven.

Bmatix slaat de brug tussen business en IT, zegt Jan Vautmans. ‘Wij spreken de taal van beide. We begrijpen op zakelijk vlak wat er nodig is én we kunnen de technische vertaalslag maken. Dat is onze grootste kracht.’

Bmatix biedt oplossingen voor financiële rapportering, budgettering en consolidatie aan.  Een door SAP gecertificeerde helpdesk zorgt voor ondersteuning na oplevering.

Het team telt 18 consultants in België. Het Luxemburgse filiaal, onder leiding van CEO Luis Carvalho Da Silva, telt 5 consultants. Bmatix is van plan nieuwe mensen aan te werven. ‘Onze klanten groeien, onze diensten groeien, onze ervaring groeit. Op dat pad van evenwichtige groei willen wij verdergaan. Op dit
ogenblik is er plaats voor nieuwe consultants in ons team. We zoeken zowel pas afgestudeerden als mensen met ervaring.’ zegt Jan Vautmans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.