Nieuws Antwerpen JaniTV en CoF organiseerden veiling

JaniTV en CoF organiseerden veiling

JaniTV en CoF organiseerden veiling

Zondag 9 april organiseerden Clouds of Fashion samen met JaniTV, het online content platform van Jani Kazaltzis in samenwerking met Mediahuis, een Major Closetsale in Parkloods Noord Antwerpen.

Ongeveer 1600 bezoekers onder wie heel wat fashionista’s konden snuisteren in tweedehandskleding en accessoires van maar liefst 150 standhouders. Laurentine Van Landeghem, zaakvoerster van Clouds of Fashion, en Vlaanderens bekendste stylist Jani ruimden zelf hun kast op en boden, samen met verschillende BV’s en bloggers, hun kledij aan tijdens de Major Closetsale.

De opbrengst van de veiling was 600 euro en gaat integraal naar het goede doel. Er werd voor Pink Ribbon gekozen door JaniTV omdat deze organisatie heel wat verwezenlijkt voor vrouwen met borstkanker.

De overschot van de kledij wordt aan vzw ’t Frakske geschonken want Laurentine vindt dat alle vrouwen, ongeacht hun budget, zich modieus moeten kunnen kleden.

“Zelfs de beste fashionista laat zich wel eens verleiden tot een miskoop! Geloof mij, ik heb er al in ieders kast gezien. Maar wat voor de ene niet meer past of niet flatteert, is dan weer prachtig bij iemand anders. Als we met de verkoop mensen kunnen blij maken én een goed doel steunen, is dat helemaal geweldig en ik ben dan ook heel tevreden dat we dit event samen met Clouds of Fashion en JaniTV kunnen organiseren”, aldus Jani Kazaltzis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.