Nieuws Antwerpen Jean sur Mer en De Compagnie lanceren drive-in in Brasschaat

Jean sur Mer en De Compagnie lanceren drive-in in Brasschaat

Jean sur Mer en De Compagnie lanceren drive-in in Brasschaat

BRASSCHAAT/EKEREN – Festivals zijn gecanceld, maar genieten van streetfood kan je vanaf donderdag 21 mei bij de drive-in van foodtruckpionier Jean sur Mer en horecazaak De Compagnie in Brasschaat. “We moeten creatief blijven, onze sector zit in de hoek waar de klappen vallen. We moeten onszelf dus heruitvinden”, vertelt Jan Kegels, uitbater van Jean sur Mer.

“Het overgrote deel van onze inkomsten halen we uit de verkoop van onze visproducten aan horeca en uit het festivalseizoen. Die verkoop valt in het water. Maar we blijven niet bij de pakken zitten. Samen met De Compagnie zetten we vanaf 21 mei in op een streetfood drive-in in Brasschaat”, vertelt Jan Kegels van Jean sur Mer.

Het drive-in concept is vergelijkbaar met de drive-in van fastfoodketens als McDonalds: je belt je bestelling door vanuit de auto en haalt ze, ook vanuit je auto, af aan de foodtruck van Jean sur Mer die op de parking van De Compagnie staat. Het eten wordt bereid in de keuken van De Compagnie en vanuit de hypergeïnstalleerde foodtruck van Jean sur Mer.

De drive-in zal geopend zijn van donderdag tot zondag tussen 17 en 21 uur en zal te vinden zijn op de parking van horecazaak De Compagnie.

Jean sur Mer lanceerde tijdens de coronacrisis ook al twee andere concepten, een delivery service van verse vis en diepvriesproducten in samenwerking met Visbedrijf Quisquater en een streetfood deliveryconcept in Antwerpen via Deliveroo, Uber Eats en Takeaway.com.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.