Nieuws Antwerpen jegeboortelijst.be

jegeboortelijst.be

jegeboortelijst.be

Jonas Van Riel en Dave Van Calster met baby Alexander

Jonas Van Riel en Dave Van Calster met zijn baby Alexander

Jonas Van Riel en Dave Van Calster, twee jonge ondernemers uit het Antwerpse, hebben zopas een website gelanceerd waarop je eenvoudig én snel een gratis geboortelijst kunt aanmaken:  www.jegeboortelijst.be.
“Dave is onlangs vader geworden en hij wou een geboortelijst opstellen, waarbij je niet gebonden bent aan één  winkel. Omdat in de markt geen dienst te vinden was die gratis en gebruiksvriendelijke geboortelijsten aanbiedt en waarbij je verder ook nog eens volledig vrij bent om producten te kiezen over verschillende winkels heen, hebben we besloten dit zelf te bouwen en te delen met anderen”, zegt Jonas Van Riel.

Jegeboortelijst.be onderscheidt zich in het feit dat de ouders, hun familie en vrienden geen producten aankopen via de website. De kersverse ouders zijn volledig vrij om zelf te bepalen waar en wanneer ze hun cadeaus aankopen. “Zo laten we de mensen ook vrij om meer alternatieve of zelfs tweedehands producten op de geboortelijst te plaatsen en kunnen ze zelf bepalen welke cadeaus ze eerst aankopen”, aldus Jonas.

Het ‘business model’ van de site is er in eerste instantie op gericht om een grote gebruikersbasis te bekomen, op basis waarvan de initiatiefnemers in een later stadium partnerships kunnen aangaan met merken, winkels… De bedoeling is wel de site gratis te houden voor de gebruikers. Daarom focussen de ontwikkelaars volop op de uitbouw van de bekendheid en gebruikersaantallen van jegeboortelijst.be.

Zoals vele starters combineren beide ondernemers voorlopig de zorg voor ‘hun baby’ met een andere professionele activiteit die voor financiële continuïteit zorgt. Hun focus op jegeboortelijst.be is wel hoog zodat de site kan groeien en er snel een zekere kritische massa wordt bereikt.
“Ondernemen zit ons in het bloed, maar je moet iets doen waarin je gelooft. Met jegeboortelijst.be hebben Dave en ik een project gevonden waar we kunnen bijdragen aan de mooie tijd die jonge ouders meemaken en waar we dus volledig achter staan”, zegt een trotse Jonas.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.