Jo Notaerts voorzitter associatie thermische technieken ATTB

jokejokejokeJo Notaerts van Weishaupt is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de ATTB, de Belgische sectorassociatie voor thermische technieken. Hij volgt daarbij Patrick O van Viessmann op.

ATTB is het informatie- en vertegenwoordigingsplatform voor de verwarmingssector bij de overheden en de bouwsector in het algemeen. Het is een ‘rondetafelforum’ waar verschillende partijen elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen, hun ervaringen kunnen delen, de evolutie van de markt kunnen becommentariëren en verkoopstatistieken kunnen verzamelen. De sectorassociatie telt 50 leden en vertegenwoordigt meer dan 100 merken, zo’n 2.000 medewerkers en een omzet van ongeveer 900 miljoen euro.

Ook in de onderscheiden divisies binnen ATTB zijn bestuurswijzigingen doorgevoerd. Voor de afdeling ‘ketels en branders’ zijn voortaan Patrick O (Viessmann) en Robert Brandon (Vaillant) verantwoordelijk. De sectie ‘dienst-na-verkoop’ wordt geleid door Christophe Leroy (Remeha) en Jo Notaerts (Weishaupt) en aan het roer van ‘accessoires en materialen’ staan Dimitri Klein (Wilo) en Eric Ladang (Aqualisys). Hans Van der Perre (Atlantic) en Jan Rijnen (Bosch Thermotechnology) zijn de namen voor de sectie ‘warmtepompen en alternatieve systemen’ en Wim Persoons en (Sanutal) en Kris Duchesne (Izen) zijn aanspreekbaar voor de sectie ‘thermische zonne-energie’.