Nieuws Antwerpen Jobkitchen.be serveert al 10 jaar vacatures in de horeca

Jobkitchen.be serveert al 10 jaar vacatures in de horeca

Jobkitchen.be serveert al 10 jaar vacatures in de horeca

Jobkitchen.be 10 jaar

Jobkitchen.be 10 jaar

http://www.jobkitchen.be is al meer dan tien jaar dé jobsite voor de Belgische horecasector, meer bepaald voor F&B-profielen op operationeel en managementniveau. Bedrijven kunnen vacatures tegen betaling online zetten. Voor kandidaten is het gratis. De vacatures worden eveneens gepost op verschillende social media-kanalen zoals Linkedin, Twitter en Facebook. Kandidaten solliciteren via de website rechtstreeks bij de werkgever zodat een snelle aanwerving mogelijk is. Jobkitchen.be is een publieke site. Iedereen kan de vacatures consulteren. Kandidaten en werkgevers hebben de mogelijkheid om een account te creëren op Jobkitchen.be en zo respectievelijk het eigen profiel en de vacatures te beheren. Vorig jaar werden meer dan 1000 vacatures op Jobkitchen.be aangekondigd die regionaal verspreid zijn over Vlaanderen en Brussel.

Initiatiefnemer van Jobkitchen.be is het Antwerpse Quality Seekers, een erkend werving- en selectiebureau.
“We zijn klein begonnen”, zegt vennoot Lieve Van Ostade “maar al snel uitgegroeid tot dé referentie op vlak van werving & selectie voor uitsluitend vaste jobs in hotellerie, catering en horeca met focus op midden- en hoger management.” Quality Seekers ontwikkelde in 2006 Jobkitchen.be omdat het de behoefte vaststelde aan een laagdrempelige jobsite specifiek voor horecaprofielen.

In 2012 ging een gelijkaardige interactieve jobsite specifiek voor de hotelsector online, http://www.jobhotel.be De marketing en communicatie van deze jobboard is gericht aan afgestudeerden, young potentials, operationele en managementprofielen in de Belgische en internationale hotelindustrie.

Begin 2015 is Quality Seekers gestart met “Lazy Monday Magazine”, een vakblad voor én over mensen in de horeca met als doelstelling de sector in een positief daglicht te zetten.
En sinds kort reikt Quality Seekers met enkele partners ook tools aan voor een optimale communicatie tussen horeca werkgevers en werknemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.